Farm Constance

 

 

De hoeve.

De hoeve, bekend in de urbexwereld als farm constance of farm sint jan, staat pal naast de E34 autostrade en dus veelvuldig gespot door urbexers.. na het overlijden van de eigenaar stond de boerderij leeg sinds 2012... de zoon van de eigenaar hield een oogje in het zeil.

De geschiedenis van de bewoners.

De eigenaar van de boerderij het Sjauwel was Constant Gagelmans en deze kwam op 7 april 2011 in de krant omdat hij op bijna 91 jaar nog een akker zaaiklaar aan het maken was toen zijn traktor in brand vloog en hij ternauwe nood de tractor kon verlaten.... zijn tractor begon te smeulen en is toen op hol geslagen en heeft nog 50m verder gereden voor hij in brand vloog.

Hij stierf op 92 jarige leeftijd en de hoeve was sinds 2012 verlaten....

Zijn boerderij stond bekend als : het spookhuis.  En het stond lang verlaten te verkommeren naast de autostrade.... op 4 september 2018 verschijnt in de krant een artikel over de sloop van het pand... hierdoor word het zoerselbos 11 hectaren groter.... de sjauwelhoeve werd verkocht aan het Agentschap Natuur en bos die de boerderij volledig sloopte en de gronden werden opnieuw natuur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.